Olet ehkä jo ehtinyt varata käyttöösi haarukkatrukin ja odottelet malttamattomana sen toimitusta kotiovellesi. Vanha sananlasku sanoo odottavan ajan olevan pitkä, joten voi olla, että sinäkin tunnet jo aikasi käyvän pitkäksi. Nappaa siis tästä artikkelista itsellesi viisi vinkkiä hauskasta tekemisestä, joka saa aikasi kulumaan nopeammin. Samalla rentoudut ja olet entistä valmiimpi astumaan haarukkatrukin ohjaimiin, kun trukki lopulta saadaan onnellisesti toimitettua sinulle.

1. Viihdettä suoratoistopalvelusta

Monenlaiset suoratoistopalvelut, kuten Netflix, tarjoavat viihdettä juuri silloin, kun puhelimen omistaja sitä haluaa kuluttaa! Odotellessasi haarukkatrukkisi toimitusta voitkin nauttia hetken suoratoistopalvelusta löytämästäsi hyvästä viihteestä. Valitse vaikkapa jännittävä elokuva tai sarja, johon olet jäänyt koukkuun, asetu rentoon asentoon ja anna itsesi levähtää hetkinen hyvän viihteen parissa. Eräs hyvä kotimainen ja ajankohtainen katseluvinkki löytyy Yle Areenasta, jonka katsojia hemmotellaan Sorjosen viimeisen kauden jaksoilla!

2. Peliviihdettä

Kännykästä löytyy myös runsaasti erilaista peliviihdettä. Eräs peliviihteen tarjoajista on gaming club online kasino, jonka valikoimista löytyy pelattavaa, vaikka joutuisit odottamaan haarukkatrukkisi toimitusta pidempäänkin. Monia pelejä on mahdollista kokeilla maksutta, joten pelaamiseen ei ole suinkaan pakko sijoittaa viimeisiä ropoja.

3. Viihdettä somesta

Myös some tarjoaa mukavaa tekemistä odotellessasi, että pääset aloittamaan hommat uudella haarukkatrukillasi. Odottelun lomassa voit vaikkapa katsoa, millaisia asioita ystäväsi ovat julkaisseet Facebookissa tai mitä ihailemasi sisällöntuottaja on julkaissut Instagramissa. Kauniit kuvat voivat inspiroida sinua tarttumaan innokkaana työhön heti kun trukki saapuu kotipihallesi. Voit myös itse julkaista vaikkapa haarukkatrukkiin tai sen odotukseen liittyvää mielenkiintoista sisältöä omilla somekanavillasi.

4. Käy lenkillä

Kiireisessä arjessa kuntoilu saattaa jäädä liian vähäiseksi ja odottelun lomassa jääkin hyvää aikaa käydä lenkillä. Lähde lenkkipolulle yksin tai yhdessä ja huomaat virkistyväsi siinä määrin, että työnteko sujuu lenkin jälkeen entistä kevyemmin.

5. Lue tai kuuntele kirjaa

Hyvän kirjan lukeminen saa ajan suorastaan lentämään! Kannattaakin tarttua kirjaan silloin, kun odottaa jotakin tärkeää. Ellei sinulla ole käsillä perinteisiä kirjoja, löytyy monenlaisia e-kirjoja netistä. Ellet jaksa itse lukea voit myös kuunnella äänikirjaa ja rentoutua ennen suuren urakan aloittamista.